17.5 C
Antwerpen
zaterdag, juli 13, 2024

Programma Zomer van Antwerpen 2021

Zomer van Antwerpen, dat zijn theatervoorstellingen op de meest ondenkbare locaties in de stad. Muzikanten die de Antwerpse districten veroveren en jong talent dat de Zomerfabriek aan de Minkelersstraat inpalmt. En films onder een 1001-sterrenhemel.

Er zijn weer verschillende theater- en circusvoorstelligen zoals :

De Black Blues Brothers toeren de wereld rond met een spectaculaire ode aan de legendarische flm The Blues Brothers. Kom binnen in een Amerikaanse bar, waar tafels en stoelen plots onderdeel zijn van de acrobatische toeren van vijf Keniaanse broers.

BITBYBIT: Dit is circus met een straf verhaal. Over Vincent en Simon, twee onafscheidelijke broers. Samen opgegroeid. Samen naar de circusschool. Daarna lieten ze elkaar een beetje los. Wat een gemis. En nu treft het broederpaar elkaar voor het eerst in de ring.

Théâtre d’un jour : Tina is een circussprookje. 5 kinderen, toevallig allemaal acrobaten, worden door een mysterieuze dame van een gewisse dood gered. Ze sluit ze allemaal op in een kasteel in het bos. En iedere avond zingt ze hen in slaap met hetzelfde lied. De routines van het leven, het leven van een familie. Tot ze sterft en de kinderen de buitenwereld ontdekken. Een wonderlijke en spannende wereld gaat voor hen open.

A Sensitive Case: Niets is mooier dan een muizenval. Zes stukjes verharde koper, twee nageltjes, één beukenhouten platform en een veer met 19,5 lussen. Allemaal lichte en fragiele onderdelen. A Sensitive Case speelt zich af in een overdekte tuin met minutieus opgestelde muizenvallenbouwwerken. In totaal wel 453 muizenvallen. Op handen en voeten beweegt circusartiest Bert Vanden Berghe zich doorheen zijn zelf gebouwde labyrint.

En er is nog veel meer (klik hieronder)

Het volledige programma van de Zomer van Antwerpen vind je hier

 

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Social Media

811FansLike
607VolgersVolg
608VolgersVolg
399AbonneesAbonneer

Nieuws