14.7 C
Antwerpen
donderdag, mei 23, 2024

MK House of Colors: kapper en horecazaak in één

Een nieuwe kapperszaak in Antwerpen. Een vernieuwend concept, waar je terecht kan voor een knipbeurt en waar je kunt afspreken met vrienden om wat te drinken. Dat is MK House of Colors. Zaakvoerder Mohamed Koraichi licht het concept toe.

Gesprek met Mohamed Koraichi van MK House of Colors

Het concept is eigenlijk bar en kapsalon, dus kunt u tegelijkertijd iets komen drinken maar ook uw haren komen laten doen. Het is eigenlijk een hele belevenis.

Het is wel een unieke combinatie …

Ja inderdaad het bestaat, denk ik, nog niet of misschien hier en daar wat kleinere zaken, maar niet zo uitgebreid als dit natuurlijk, want ik wil echt nog meer uitbreiden, ik wil ook met events werken. Elke week wil ik ook wel eens een cocktailnight of een ladies night zodat mensen zich … ja zoals ik al eerder zei een echte belevenis. Het moet echt als een belevenis aanvoelen.

Maar is dat geen moeilijke combinatie een kapsalon en een beetje een horecazaak?

Ik heb altijd al eigenlijk ervaring zowel in kapsalons als in de horeca dus voor mij is eigenlijk perfect. Ik kan evengoed de bar gaan doen en ik kan evengoed knippen of kleuren. Maar natuurlijk als het druk begint te worden, ja dan moet ik toch iemand anders inschakelen voor de bar.

Mensen kunnen hier toe komen en terwijl ze wachten iets drinken.

Inderdaad dus het is niet dat ze komen en zeggen ‘we moeten weeral wachten’. Nee het is eigenlijk, goh, ik kan eindelijk eens relaxen, ik kan eens een koffietje pakken of een wijntje drinken …

Het is de bedoeling om de mensen en relax gevoel te geven?

Ja zeker, een relax gevoel of ook een gevoel van mijn haar is gedaan, ik zie er goed uit ik wil er in vliegen, ik wil iets gaan drinken, ik wil eens iets gaan doen, snap je, dat gevoel wil ik ook geven eigenlijk.

Men kan ook in groep naar hier komen hé, met vrienden …

Ja, zeker als je een lange tijd je vrienden niet gezien hebt en ik heb je hebt zoiets van ‘ik heb mijn kapper geboekt’ maar je denkt ‘ik wil mijn vrienden zien’, dat ik kan allebei. Ze kunnen allemaal samen mee komen. Ik heb een tafeltje hier, ze kunnen allemaal samen lekker iets drinken … en dan hebben ze mekaar ook gezien en tegelijkertijd is hun haar ook allemaal gedaan, ideaal.

 

 

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Social Media

811FansLike
607VolgersVolg
608VolgersVolg
399AbonneesAbonneer

Nieuws