3.2 C
Antwerpen
woensdag, januari 26, 2022

The Berlin Post: Foodmarket in oud postgebouw

In de Jesusstraat heeft een nieuwe foodmarket de deuren geopend: The Berlin Post. Het nieuwe concept bevindt zich in het voormalige postgebouw. bij 3 verschillende stands kan je eten kopen. De voormalige kluis is omgebouwd tot kleine karaoke-bar.

Gesprek met Randy Boden van The Berlin Post

Het is in de Jezusstraat gelegen, het gebouw is gebouwd in 1903 en heeft een prachtige achtertuin, die helemaal door ons eens opgesmukt, met leuke terrasstoeltjes en dergelijke.

Ik zie het nog een grote kluis staan hebben jullie ook wat mee gedaan …

De kluis die is een overblijfsel van het oude postkantoor en die hebben wij zelf ingericht tot Karaoke-bar die die af te huren is voor kleinere groepen van mensen.

Waarom moeten de mensen hier naar toe komen?

Om verschillende redenen … om lekker te eten, om te kunnen genieten op veilige afstand met uw vrienden, familie en vrienden, waar iedereen eigenlijk zijn ding kan terugvinden, want er is een groot aanbod aan eten. We hebben ook heerlijke cocktails, dus dat in combinatie met met het eten dat werkt uiteraard. We hebben een binnen en een buiten dus het weer kan u niet tegenhouden. Wij hebben ook zitplaatsen binnen en de faciliteit straalt heel veel charme uit, dus je wordt heel hard getriggerd om hier een aantal uren te vertoeven.

 

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

670FansLike
588VolgersVolg
148AbonneesAbonneer

Nieuws