17.7 C
Antwerpen
donderdag, mei 23, 2024

Dansgroep uit Merksem in nieuwe videoclip Willy Sommers

4 meisjes van Dancepoint uit Merksem hebben vandaag meegedanst in de nieuwe videoclip van Willy Sommers. Deze zomer wordt hij 70 en in 2021 vierde hij vijftig jaar op de planken. Maar muziekicoon Willy Sommers voelt zich ‘18 jaar’. En da’s meteen ook de titel van nieuwste single. De videoclip ‘Addicted To Love’ van Robert Palmer stond model voor de video die vandaag in Antwerpen werd opgenomen. De song ’18 jaar’ is wél origineel. De clip zal eind januari te zien zijn.

Eén van de danseressen, Julie Jottay van Dancepoint in Merksem, vond het een bijzondere ervaring.

Meer over Willy Sommers op zijn website : www.willysommers.be

 

Opname van nieuwe clip van Willy Sommers in Antwerpen, met danseressen van Dancepoint in Merksem
foto © Aantwaarpe.be

Gesprek met Julie Jottay van Dancepoint in Merksem

Wij hebben met een paar dansers mogen deel uitmaken van de nieuwe clip van Willy Sommers, 18 jaar, en dat doe je inderdaad niet elke dag.

Hebben jullie dat al meer gedaan?

Samen doen we met de covid-periode minder optredens en minder demonstraties dus ja, ook van ons wordt dan een minder vraag gehad, maar voorheen kwam het al eens voor in de Lotto Arena of in het Sportpaleis dat we de pauzes mochten vullen met demo’s met onze dansers.

Hoe valt Willy Sommers mee, is dat een charmante man?

Dat is een kei-lieve man en chique en hij ziet er goed uit in zijn uniform, je zijn kostuum en dat is fijn om die eens in levende lijve tegen te komen.

Hebben jullie nu speciale dingen moeten doen, om die clip voor te bereiden? Is dat een speciaal dansje of zo?

Neen, we zijn als dansers gevraagd omdat we ritme hebben want verder moet ik eerlijk zijn op instrumenten spelen heb ik nog nooit gedaan. Het was echt puur op het ritme en dan wat aanvoelen van wat zou ik hier doen, je eigen creativiteit laten gaan.

Want jullie zijn lid van Dancepoint in Merksem, wat doen jullie nog allemaal?

Wat doen wij nog allemaal? Eigenlijk wij met ons 4 doen alle vier verschillende stijlen en we zijn inderdaad opgepikt geweest in dansschool Dancepoint in Merksem en de ene door solo latin en andere doet hiphop, net gestart, letterlijk, vorige week en dan hebben we nog de zumba, ik doe zelf de zumba mee ook de hiphop, het is een beetje van alles waar we in mee gepikt zijn geweest.

Het is ook een vereniging waar mensen kunnen komen leren dansen …

Jazeker en zoals twee van de vier eigenlijk nog maar pas in september zijn gestart, en de rest vorige week de leerkansen krijg je al van in het begin in dancepoint.

 

 

 

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Social Media

811FansLike
607VolgersVolg
608VolgersVolg
399AbonneesAbonneer

Nieuws