16.2 C
Antwerpen
zaterdag, juli 13, 2024

Bezorg je liefste een onvergetelijk huwelijksaanzoek

Een huwelijksaanzoek, hoe pak je dat aan? Liesbeth Moereels, jarenlang actief in de Antwerpse diamantwereld heeft met Love by Liz een concept uitgewerkt dat de man/vrouw véél werk uit handen neemt en de vrouw/man zielsgelukkig. Creatief en origineel de hand vragen van uw geliefde hoeft ook … geen handen vol geld te kosten.

Gesprek met Liesbeth Moereels van Love by Liz

Ik heb een tijdje geleden mijn bedrijf opgericht ‘Love by Liz’, ‘a Yes to remember’ en dat wil eigenlijk zeggen dat mannen door mijn geholpen kunnen worden om een huwelijksaanzoek samen met de ring te plannen.

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

Nu de man of vrouw in kwestie contacteert mij met zijn huwelijkswens en samen gaan we op zoek naar de perfecte ring hier in Antwerpen in de diamant hoofdstad van de wereld en daaraan gekoppeld zorgen we ervoor dat er een prachtig origineel huwelijksaanzoek dat zij en haar familie en vrienden met heel veel trots kan vertellen dat dat erbij komt en die twee zaken koppel ik eigenlijk samen wat mijn diensten in die zin uniek maakt.

Hoe kan zo’n huwelijksaanzoek er uit zien?

Wel om een voorbeeld te geven en een huwelijksaanzoek waar ik zelf toch nog een beetje kippenvel van krijg en traantje wegpink, samen met het hele team van Chocolate Nation, ook in attractie hier in Antwerpen, was een koppel, de man had mij geboekt als een soort van privé-gids voor de stad Antwerpen en we zijn naar Chocolate Nation gegaan en daar stond een camera crew klaar om zogezegd wat de filmen, de dame had er absoluut geen weet van dat het gebeurde en op het einde van de rit werd de dame als tienduizendste bezoeker uitgenodigd in de kluis van Chocolate Nation en aldaar stond en chocoladebal met de ring die zijn met een hamertje moest kapot slaan. Uiteraard stond iedereen met de tranen in de ogen, ik ben ook uitgenodigd op het huwelijk van het koppel, helaas door corona is het niet kunnen doorgaan maar ik vond het fantastisch om daar een stukje onderdeel van uit te mogen maken.

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Social Media

811FansLike
607VolgersVolg
608VolgersVolg
399AbonneesAbonneer

Nieuws