17.5 C
Antwerpen
zaterdag, juli 13, 2024

Plein Publiek opent deuren op Blue Gate Antwerp

Plein Publiek is verhuisd naar het bedrijventerrein Blue Gate Antwerp. Niet enkel kregen de containers een nieuwe likje verf, maar de hele hub kreeg meteen ook een upgrade qua design. En er is meer: het terrein telt nu zes state-of-the-art (en roze!) padelvelden in plaats van drie, op het dak kwam een grote overdekte rooftopbar en er waait een frisse wind in de keuken. Plein Publiek vind je aan de Zonnestroomstraat 2A, 2020 Antwerpen

 

Gesprek met Nelson Donck van Plein Publiek

 

Wij zijn eigenlijk een circulaire hub en we hebben ook onder andere 6 padelvelden en ook verschillende bedrijven die gehuisvestigd zijn in de containers eigenlijk. Dus het is inderdaad meer dan puur een evenementenlocatie of een horecazaak, we doen meer dan dat ja.

Maar er is natuurlijk ontspanning te beleven.

Zeker en vast wel en met de padel en iets te kunnen drinken of te kunnen eten gaat daar zeker kunnen lukken en hopelijk ook snel een evenement te kunnen bijwonen.

Jullie zitten in Blue Gate, ik neem aan dat jullie een beetje daaraan voldoen aan die voorwaarden.

Ja, zeker ze hebben ons gecontacteerd omdat we een heel circuleert traject hebben afgelegd op Nieuw-Zuid en nu een volgende stap daarin zetten op Blue Gate om samen met hen er een volwaardige circulaire hub van te creƫren.

Welke bedrijven verwachten jullie hier?

Bij ons hebben er al verschillende bedrijven ingetekend onder andere de River Cleanup, The Ecological Entrepreneur, de Circulaire Kickstart en nog vele andere en we hopen dat we in de toekomst nog meer bedrijven kunnen verwelkomen en nog meer containers kunnen openzetten voor hen.

Maar ook de Antwerpenaar die niet verbonden is aan een bedrijf is hier zeer welkom?

Zeken een vast. Om te komen padellen of om iets te komen eten of drinken is iedereen welkom.

Wat voor keuken is het trouwens?

Met Food Club nodigen wij verschillende Antwerpse restaurants uit op maandelijkse basis. We starten nu met Fugu Sushi, dat zijn allemaal vegan sushi’s en Aziatische ‘flavoured’ gerechten en we zijn nog in gesprek met verschillende andere zoals Mission Masala en HUMM.

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Social Media

811FansLike
607VolgersVolg
608VolgersVolg
399AbonneesAbonneer

Nieuws