21.2 C
Antwerpen
woensdag, juni 19, 2024

Antwerpenaars blikken populaire non-alcoholische dorstlesser in

Pompelmoessap én tonic. Het is een populaire, non-alcoholische dorstlesser. Op de kaart in horecazaken is het drankje al jaren terug te vinden, ook onder de naam ‘eskimo’, ‘tennisbal’ of ‘valse Duvel’. Antwerpenaren Kim Huyskens en Nathan Rosenberg komen nu met Pomton (de naam is een samentrekking van POMpelmoessap en TONic) ín een hip blikje. Een Belgische, premium frisdrank, ready-to-go én consistent in smaak, kleur en prijs. Pomton is verkrijgbaar in de supermarkt en proef je in heel wat zomerbars, padelclubs en horecazaken in heel België. www.pomton.com

Het idee is simpel en niet nieuw: mix pompelmoessap met tonic en je krijgt een heerlijke verfrissend drankje. Wat wel nieuw is? Dé originele mix van pompelmoes(sap) en tonic ín een blikje. Geen gesukkel meer dus om de juiste mix tussen de twee te vinden, want de perfecte balans zit al in een blikje Pomton.

Kim Huyskens van Pomton: “Pomton is geen nieuw product. In de jaren ’70 vond mijnheer Lacoste deze alom bekende mix uit op de Franse golfbanen. Sindsdien wordt het gedronken onder namen zoals pomton, le chose of eskimo. Dat is het leuke en gekke aan ons verhaal: wij hebben niets uitgevonden, maar faciliteren met onze start-up iets waar blijkbaar velen voor ons aan dachten, maar wij nu voor het eerst ook hebben gedaan.”

Nathan Rosenberg van Pomton:  “Toen we enige tijd geleden op een terras zaten, beseften we dat er geen enkele consistentie was wanneer je een pomton of eskimo bestelt. Niet in kleur, niet in smaak, niet in prijs. Ofwel is de tonic anders, ofwel is het pompelmoessap van roze of witte pompelmoezen, voorgemaakt of vers. Wij willen wél eenheid brengen. En voilà, Pomton was geboren.”

(bericht en foto’s Diamonds & Pearls)

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Social Media

811FansLike
607VolgersVolg
608VolgersVolg
399AbonneesAbonneer

Nieuws