2.3 C
Antwerpen
woensdag, januari 26, 2022

Wereldpremière in de Waagnatie: Inside Dalí a digital art exhibition

Inside Dalí is een multisensoriële ervaring op de grens tussen verbeelding en realiteit. De bezoeker reist naar een imaginair universum vol dromen en herontdekt het leven van een van de grootste schilders van de 20ste eeuw en tevens een boegbeeld van het surrealisme: Salvador Dalí.

De expo kent zijn wereldpremière op 10 juli in Antwerpen en werd ontwikkeld ​​met de steun van de Foundation Gala-Salvador Dalí. Het is een fascinerende artistieke en multimediale creatie die draait om het leven van Salvador Dalí. Technologische spitstechnologie, beeldmateriaal en echte objecten worden met elkaar vermengd, en dat alles gebeurt in symbiose met het unieke universum van de Catalaanse kunstenaar. In het hart van de tentoonstelling bevindt zich een 360°-multimediaruimte van bijna 1000 m2 (de grootste van Europa!). Hier wordt de bezoeker meegenomen in de wereld van het genie in een complete en ‘Dalische’ onderdompeling van meer dan 35 minuten: een erg emotioneel moment dat het publiek zal beroeren als nooit tevoren.

Bedacht, gecreëerd en geproduceerd door de Crossmedia Group onder leiding van MONOGRID (Florence) en gepresenteerd in België door MB Presents en Tempora, brengt Inside Dalí experten samen op het vlak van de creatie en de promotie van immersieve tentoonstellingen.

Info :  www.daliexpo.be

(foto : Pixabay)

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

670FansLike
588VolgersVolg
148AbonneesAbonneer

Nieuws