6.2 C
Antwerpen
zaterdag, januari 22, 2022

Warmte en een persoonlijke boodschap in de brievenbus

Laura en Ruben hebben een webshop ontwikkeld om wat warmte en een vriendelijk woord aan familie en vrienden te bezorgen. Ze maken kaarsen – heel uiteenlopend van vorm en kleur – met een -Antwerpse – boodschap. Die kan je online bestellen of je kan ze bij iemand thuis laten bezorgen. Bazaar Brulé wil zo voor meer gezelligheid zorgen in de huiskamers.

Gesprek met Ruben Monsieurs van Bazaar Brulé 

Bazaar Brulé, wij zijn dus een webshop van kaarsen die we maken. We zijn er eigenlijk mee gestart tijdens de lockdown, we hadden heel veel tijd om handen, natuurlijk zoals de meeste mensen we zijn dan beginnen nadenken, van wat kunnen we eigenlijk gaan doen naast onze dagdagelijkse job en dan zijn we op het concept van een webshop gekomen en waarom bij kaarsen? We merkten dat we tijdens de lockdown dat we het hier in ons appartementje in Antwerpen het vaak gezellig proberen te maken met kaarsen, bloemen, waarmee we een sfeer willen creëren binnen in huis en zo zijn bij kaarsen gekomen en zo om die gezelligheid bij mensen thuis te brengen.

Er zijn heel wat verschillende kaarsen heb ik gezien.

Dat klopt, we hebben ons gamma verrijkt van gewone dinerkaarsen tot kaarsen met een leuke boodschap effectief, hebben we onze Antwerpse kaarsen met een

Antwerpse boodschap om aan uw geliefde te geven zoals ‘Kzien a gere’ bijvoorbeeld, maar we gaan ook naar kaarsen die we helemaal met de hand maken, dus dat wil zeggen met klei boetseren een mal maken en gieten om unieke vormen te maken voor de mensen.

Nog eens even terugkomen op die Antwerpse uitdrukkingen op die kaarsen, ‘Kzien a gere’ was er één wat is er nog zo allemaal?

We hebben onder andere ‘zwaanst na ni’ of ‘Oept gemakske’ stel u voor dat een student aan’t studeren is en je merkt dat die veel stress heeft en dan kan je met een kaars zeggen Doe het o’p het gemakske’  , het komt allemaal in orde. Er zijn dus verschillende boodschappen dat we hebben om naar mensen en naar geliefden te sturen.

Zijn er kaarsen voor diverse gelegenheden?

ja we hebben onder andere momenteel met Moederdag – het is niet de Antwerpse Moederdag – maar voor de officiële Moederdag hebben we een pakket samengesteld waar we ook en met deze potjes dat we ook een boodschap hebben we voor de liefste mama we hebben ook onder andere al trouwpaketten gemaakt voor mensen en in de toekomst ook Kerstpakketten en zo gaan we er maken voor alle verschillende gelegenheden.

En er is nog bij gekomen dat jullie per post een kaars kunnen opsturen, dat is dan geen kaartje maar een kaarstje … 

Ja een kaarstje, dat klopt. We hadden dus ook idee van hoe kunnen we ervoor zorgen dat we de gezelligheid nog bij mensen thuis krijgen op een unieke manier en we zijn ook op het concept gekomen van de ‘candle post’, dus het kaarstje en dat is dan een proefbuisje waar er dan een kaars in zit met een leuk briefje en ook nog een leuke droogbloem en dan kunnen mensen eigenlijk een boodschap naar elkaar sturen en het leuke is ook effectief het komt gewoon in de brievenbus bij mensen thuis aan, dus ze hoeven niet per se thuis te zijn en ze kunnen het op eender welk moment ontvangen.

En zo willen jullie wat warmte overal in de huiskamer brengen.

Dat klopt, dat is ook onze slogan en we zeggen feel the cosyness en is we willen effectief de gezelligheid bij mensen thuis in huis brengen door kaarsen en – in de toekomst misschien bloemen – en wie weet …

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

670FansLike
587VolgersVolg
148AbonneesAbonneer

Nieuws