2.3 C
Antwerpen
woensdag, januari 26, 2022

Wandeling door Arenawijk als infomoment over heraanleg

De stad en Woonhaven Antwerpen maken samen een plan voor de toekomst van de Arenawijk. Het wordt een groene, autoluwe buurt met vlotte en comfortabele doorgangen voor fietsers en voetgangers. De gebouwen van architect Renaat Braem worden deels gerenoveerd en deels afgebroken. Er komt een mix van private en sociale woningen en een sporthal, een basisschool en een Huis van het Kind.

Ook de volledige publieke ruimte wordt heraangelegd: de paden, doorsteken, parkeerplekken, de groene open ruimte, speelelementen, … En daarover gaan we graag in gesprek met jou, tijdens een wandeling door de Arenawijk. Je kan op zaterdag 29 mei tussen 10 en 16 uur je ideeën en wensen voor de publieke ruimte in de Arenawijk delen met het ontwerpteam.

Omwille van de coronamaatregelen is het aantal plaatsen beperkt en moet je je vooraf inschrijven voor een tijdslot. We wandelen in groepjes van maximaal 10 personen. De wandeling zal maximaal anderhalf uur duren. Je kan je inschrijven tot en met woensdag 26 mei op de website van Antwerpen Morgen.

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

670FansLike
588VolgersVolg
148AbonneesAbonneer

Nieuws