6.2 C
Antwerpen
zaterdag, januari 22, 2022

Opnieuw TUI-vluchten van Antwerpen naar 5 Spaanse bestemmingen

Na bijna 5 maanden vliegt luchtvaartmaatschappij TUI fly vanaf 20 april weer vanuit Antwerpen naar 5 Spaanse bestemmingen: Alicante, Malaga, Mallorca, Ibiza en Murcia. Alle internationaal bekrachtigde COVID-19-protocollen worden op deze vluchten gerespecteerd.

Deze beslissing is een volgende stap in de geleidelijke heropstart van het vluchtplan. Antwerpen is na Brussel, Charleroi en Oostende de vierde Belgische luchthaven van waaruit TUI dit voorjaar vluchten organiseert. Er wordt deze zomer vanuit Antwerpen trouwens een nieuwe bestemming aangeboden: Avignon. Vanaf vrijdag 18 juni zijn er twee vluchten per week. 

Eric Dumas, CEO Antwerp Airport: “Wij zijn enorm verheugd dat TUI fly haar vluchten via de luchthaven van Antwerpen herneemt. Dankzij het regionale karakter van onze luchthaven hebben wij alle troeven in huis om passagiers en vluchten zoveel mogelijk te spreiden en op die manier een veilige reisomgeving te creëren. Naast alle  voorzorgsmaatregelen garanderen wij nog steeds korte wachttijden aan de check-in-balie, een vlotte veiligheidscontrole en een zorgeloos vertrek. We kijken er reikhalzend naar uit om de reizigers van TUI fly opnieuw te mogen verwelkomen.”

Voor de 5 bestemmingen kunnen losse tickets worden gereserveerd via www.tuifly.be of via de reisagent. De reiziger moet momenteel een negatieve coronatest van maximum 72 uren oud voorleggen om toegang te hebben tot het Spaanse grondgebied.

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

670FansLike
587VolgersVolg
148AbonneesAbonneer

Nieuws