6.2 C
Antwerpen
zaterdag, januari 22, 2022

Altijd in de mode met de kledinglijn Jacki Collet

Een kledinglijn waarmee je steeds stijlvol en elegant voor de dag komt. Dat is de doelstelling van Elke Peeters met haar kledinglijn Jacki Collet. Haar creaties zijn tijdloos, met accenten die het helemaal af maken. De Kledinglijn is volledig Antwerps en heeft dameskleding van maat 34 tot maat 54. In ‘The Gallery’ aan ‘den dam’ presenteert Elke maat 44 tot 48 en geeft de klant de kans tot ‘private shopping’. Een tof initiatief is ook ‘verhalen uit de kast’.

 

 

Gesprek met Elke Peeters van Jacki Collet

 

Helemaal 100%. Bedacht, ontwikkeld en geproduceerd hier in Antwerpen. Antwerpser kan je het nu niet vinden denk ik.

Wat zit er in jouw collectie?

Dat is dameskleding en ik maak die van maat 34 tot maat 54 en hier in The Gallery Jacki Collet – eigen boutique – presenteer ik vooral maat 44-46-48 en wat er niet is bijvoorbeeld een maatje 38 of een 54 daar laat ik speciaal voor jou maken in het atelier.

Dat is dus eigenlijk op maat dan hé?

Een beetje wel hé !

Vertel eens, wat zit in de collectie? kleedjes, rokken, blouses, … ?

Ik heb vooral tops, broeken die perfect passen, fantastisch mooi, een blouse, een lange blouse erover om het af te kleden, dat is zowat het iconische, het meest iconische silhouet van Jacki Collet, dan heb je prachtige kleedjes die echt uw lichaam sculpturen dus vrouwen met een buikje of zo hebben plotseling terug en taille, dat is fantastisch om te zien, heel heel mooi, … elegant!

Jouw visie is dat je de kledingstukken jaar na jaar moet kunnen blijven dragen, dat ze niet wegvallen bij de volgende mode …

Inderdaad mijn werk is geen mode, het zal dan ook nooit uit de mode zijn en dat vind ik heel belangrijk want als je best wel geld uitgeeft aan een kledingstuk dat je graag ziet, dat goed past en draag je dat ook tot op de draad en niks is zo erg als je dat later nooit meer terugvindt datzelfde draagcomfort en dat biedt Jacki Collet u wel.

Jij levert zowel aan particulieren als aan winkels?

Ja ik heb nu de een lentecollectie 2022 pas afgewerkt momenteel juli augustus en begin september zitten we nog in het verkoopseizoen dus alle boetieks die Jacki Collet graag in hun assortiment willen, zijn bijzonder welkom. Daarnaast heb ik dan een collectie ‘classics’ en een aantal stuks voor het seizoen die speciaal voor jou gemaakt worden en hier gepresenteerd worden in Jacki Collet The Gallery, die vind je niet een andere boetieks maar wel bij mij. Dus eigenlijk private shopping met een exclusief aanbod, kan je het wel noemen.

De lentecollectie 2022 wat zijn zo te nieuwe trends?

Zoals ik u zojuist gezegd heb, ik doe niet aan trends … mijn kleren zijn geen mode maar ik heb wel en gekozen voor kleur zeker naar zo een vreemde periode is dat bijzonder welkom in combinatie ook weer met room en een prachtig nachtblauw ook weer een heerlijk klassieke kleur maar op een pittige manier gebracht.

Je hebt ook een aantal initiatieven: ‘verhalen uit de kast’ …

Inderdaad iedereen heeft een verhaal over een kledingstuk dat je ofwel nooit weg gooit of dat je altijd in uw achterhoofd blijft houden gewoon omdat dat … je had dat aan op het moment daar belangrijk was hij nu leven of waaraan herinnering aan kleeft of wat zoiets … Ik heb zo zelf zo’n verhaal en ik weet heel zeker dat jij ook zo’n verhaal heb en iedereen zo’n verhaal heeft, dus ik heb mijn notablok gepakt ik heb een aantal mensen aangesproken en ik krijg er hele leuke reacties op die toch wel geëmotioneerd zijn want … dat is de bedoeling uiteindelijk en dat is heel mooi. Zowel mannen als vrouwen … binnenkort komt eraan en verhaal van een man, dus als je inschrijft op de nieuwsbrief, op JackiCollet.com, dan krijg je het verhaal als eerste te lezen. verhalen uit de kast, heb jij er eentje, dan mag je mij ook bezorgen natuurlijk

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

670FansLike
587VolgersVolg
148AbonneesAbonneer

Nieuws