17.7 C
Antwerpen
donderdag, mei 23, 2024

Leo dialectgids van’t stad: straffe verhalen, een kwinkslag en een schuine mop

Leo Wiedemann is al 20 jaar lang ‘den dialectgids van’t stad’. Wellicht ook één van de populairste gidsen in Antwerpen. Elke tocht met Leo is boeiend, leerzaam en amusant. De dialectgids is een geboren entertainer en brengt een plezante mix van historische feiten, straffe verhalen, een kwinkslag en een schuine mop. Wie met de Leo op stap gaat heeft zich vooral geamuseerd. En dorst zal je ook niet lijden. Want onderweg stopt hij in enkele typische cafeetjes. De dialectwandelingen zijn zeer ontspannend, ideaal om met vrienden of familie te doen, met collega’s of uw vereniging.

 

Info wandelingen in Antwerpen : www.dialectwandelingen.be en www.lekkerantwerpen.be/

 

Leo Wiedemann, de dialectgids van’t stad
Dialectgids van’t stad Leo Wiedemann bij de start van een wandeling. De deelnemers hangen al meteen aan zijn lippen
Dialectgids Leo op een ‘serieus’ moment
Lachen verzekerd als je met Leo, den dialectgids van Antwerpen, op stap bent.

 

Leo is wellicht de populairste gids in Antwerpen. De dialectgids is geboren en getogen in het Schipperskwartier en heeft heel zijn leven ‘aan de dok gewerkt’. Hij wordt vaak vergeleken met de Beroepsantwerpenaar George Van Cauwenbergh.  En daar heeft hij inderdaad veel mee gemeen. Leo is ook de onverbeterlijke chauvinist en kent Antwerpen door en door.
De dialectwandelingen zijn zeer ontspannend, ideaal om met vrienden of familie te doen, met collega’s of uw vereniging. We hebben maar één Leo, dus wil je met hem op stap, kan je best maanden op voorhand boeken.

Elke tocht met Leo is boeiend, leerzaam en amusant. De dialectgids is een geboren entertainer en brengt een plezante mix van historische feiten, straffe verhalen, een kwinkslag en een schuine mop.

Wie met de Leo op stap gaat heeft zich vooral geamuseerd.  En dorst zal je ook niet lijden. Want onderweg stopt hij in enkele typische cafeetjes.

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Social Media

811FansLike
607VolgersVolg
608VolgersVolg
399AbonneesAbonneer

Nieuws