6.2 C
Antwerpen
zaterdag, januari 22, 2022

Kabinet van Gezonde zaken: Opnieuw gezond en vitaal door glutenvrij te eten

15 jaar geleden kreeg Elke Urbain de diagnose van coeliakie en zuivel intolerantie. Sindsdien begon haar zoektocht naar voeding die haar gezonder, blijer en fitter moest doet voelen. Met succes. Haar kennis wil ze nu met ‘het Kabinet van Gezonde Zaken‘ delen met iedereen die hetzelfde probleem heeft. “Elke dag ben ik dankbaar dat ik door die diagnose, die me toen een nachtmerrie leek, mijn passie heb kunnen vinden. En dat ik van hieruit mijn kracht heb kunnen vinden om gezond – zowel fysiek als mentaal – in het leven te staan. Leven met een restrictie hoeft geen straf te zijn, zegt ze.

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

670FansLike
587VolgersVolg
148AbonneesAbonneer

Nieuws