8.9 C
Antwerpen
donderdag, oktober 28, 2021

Cabagine: Lekker chill eetcafé

Een lekker biertje en een gezonde hap, daarvoor kan je terecht in eetcafé Cabagine in Berchem. Voor eigenares Anke staat de ongedwongen sfeer voorop. Wat drinken en een gezonde hap, als het maar lekker en chill is.

 

Eetcafé Cabagine, Victor Jacobslei 68, 2600 Antwerpen (Berchem)

Eetcafé Cabagine
foto © Anke Huber
Eetcafé Cabagine
foto © Anke Huber

 

Gesprek met Anke Huber van Cabagine

 

Ik wil graag een eigen zaak beginnen, dus ik ben op zoek gegaan naar een pand, ik ben in Berchem uitgekomen en ik heb gekozen voor een iets gezondere zaak op te starten. We hebben goede koffie, wij hebben een gezonde lunch, ’s avonds soms ook een snacksje en op zondag ook ontbijt.

Ja het is een eetcafé hé? wat wordt er zo geserveerd?

Dat kan alle richtingen uitgaan, we hebben bijvoorbeeld regelmatig een quinoa slaatje, een gevulde zoete aardappel, spinazie pannenkoek, … Hetgeen waar ik goesting in heb om te maken, komt op de kaart.

Het is eigenlijk vooral een suggestiekaart?

Die verandert ook wekelijks.

Uitgebreid tafelen dat kan niet?

Neen, da’s niet de bedoeling. Je mag zo lang blijven zitten als je wilt, maar het is niet voor 3 of 4 gangen.

Ik lees ‘chill in, take out’ wat moet ik me daarbij voorstellen?

Dat het niet uitmaakt of je veel tijd hebt of niet, dus je kunt ‘on the go’ een koffietje meepakken, ook een gerechtje en je kunt ook gezellig komen tafelen als je meer tijd hebt of hier snel een koffietje drinken, dat gaat ook.

Er is ook een heel ongedwongen sfeer eh?

Ja sowieso. Het is heel belangrijk dat iedereen zich gewoon op zijn gemak voelt en mijn personeel moet ook gewoon vrolijk zijn, zelfs zonder ervaring.

Het is eigenlijk ook een beetje een ontmoetingsplaats in de buurt?

Zeker en vast. Ik zie dat mijn buren hier heel regelmatig zitten, dus het is hier zeker goed, denk ik.

Organiseer je ook soms activiteiten?

Neen, niet per se. Ik ging normaal deze zomer een DJ laten komen, maar dat was misschien van ’t jaar niet het best idee, maar misschien volgende zomer … dat moet ik nog uitwerken.

 

Meer reportages op www.Aantwaarpe.be

zie ook onze socials (Youtube, Facebook, Twitter en Instagram)

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

471FansLike
553VolgersVolg
91AbonneesAbonneer

Nieuws