3.2 C
Antwerpen
woensdag, januari 26, 2022

17-jarige student opent foodbar ‘Little Italy’

Jonathan Verstraeten, een 17-jarige student van PIVA, heeft zijn eigen restaurant en take-away geopend in de Antwerpse wijk ‘den Dam’. Hij combineert studeren met een eigen foodbar, waar hij Italiaanse gerechten maakt, van pasta’s en risotto’s tot een heerlijke Ossobuco. Je kan komen proeven in het restaurant op het Damplein, boven restaurant Barrio, dat zijn moeder uitbaat. Voor de feestdagen misschien een ideetje om via de takeaway thuis te genieten van de Italiaanse gerechten.

Little Italy kan je bereiken via de website van het restaurant Barrio https://www.barrio-damplein.be/

 

 

Gesprek met Jonathan Verstraeten

Het is eigenlijk begonnen omdat ik te veel op de Playstation zat en dat mama elke dag zaagde dat ik te veel speelde en tijdens Kerstmis heeft ze me drie 3 cadeautjes gegeven, een zak bloem een doos eitjes en een pasta machientje en die avond ben ik direct pasta’s beginnen maken en draaien ook en ik ben dat blijven doen en deed dat graag. Tijdens de lockdown ben ik take-away pasta’s beginnen doen.

Take-away, maar je hebt nu ook een klein restaurantje hé?

ik heb nu ook een klein restaurantje, daar kunnen nu ongeveer dertig mensen zitten, denk ik, ik kook wel alleen, maar mijn mama houdt het wel in het oog dat alles goed verloopt.

Wat heel bijzonder is … je bent nog jong en je studeert nog …

Ik ben nu 17 jaar en zit op PIVA in het vijfde middelbaar en ik ben dit begonnen toen ik 16 was, met pasta’s te verkopen.

Wat staat er dan allemaal op jouw kaart?

Ja ik heb meestal drie voorgerechtjes, vijf pasta’s en nog risotto, maar die veranderen wel elke week. ik heb ‘basis-pasta’s’ die er altijd wel (op de kaart) blijven en risotto is er ook altijd zoals Risotto carbonara, en Risotto bolognese, die blijven altijd

Heb je ook een wijnkaart?

Ik heb zelf geen wijnkaart maar mijn mama heeft beneden (in haar zaak) wel wijnkaart en die gebruiken we samen …

Italiaanse wijnen?

Ja die ook!

Ook interessant voor jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

670FansLike
588VolgersVolg
148AbonneesAbonneer

Nieuws